Evrime karşı dayanışma günleri


Evrime karşı koymak üzere herkesi eyleme çağırıyorum. İnsanın kaderi doğanın elinde değildir, davulun elinde hiç değildir.

Eşit'in 10 Ekim 1890 yılında Darwin'in öğretilerine karşı aldığı kararla onaylanan eylem planımızı açıklıyorum.

1- Her birey serçe parmağını etkin bir biçimde kullanmalıdır.
2- Her devlet bir propaganda bakanlığı oluşturmalı ve Coğrafi İzolasyon faktörünü ortadan kaldırmak üzere çalışmalar başlatmalıdır. Buna göre her tür ve ırk'ın evrim süreçlerinin durdurulması için türler arası iletişim azami boyutta olmalı, farklı coğrafyalarda yaşamaya başlayan belli türlerin grupları yapay dölleme ile akraba kalmalıdır.
3- Her yerel yönetim Evrim karşıtı sempozyumlar düzenlemeli, İlk ve Orta dereceli okullarda evrimin durdurulması bilinci aşılanmalı, Lise ve dengi okullarda da Evrim karşıtı materyallerin türetilmesine yönelik özendirici proje ve yarışmalar düzenlenmeli.
4- Düzenlenecek Şiir Yarışmalarının konsepti Evrim karşıtlığı olarak belirlenmelidir.
5- Tübitak'ın çıkardığı dergilerde Evrim ya hiç işlenmemeli, mecbur kalınırsa Darwin maymun olarak betimlenmelidir. (İnternette ünlü fotoğrafları var.)
6- Bulunan ara türler bilgisayarda fotoşopla oynanarak aktarılmalıdır. (bkz: Sonat okumayan kız maymuna..., sonAt-A, Okur dosyası)
7- Saçma osalar da evrimi her seferinde çürüttüğünü düşünen Mesaj TV belgeselleri ve Yara"t"ılış Atlasları kamuoyuyla yoğun biçimde paylaşılmalıdır.
8- Aynştayn'ın çocukken öğretmenine posta koyduğunu gösteren videolar Facebook adlı paylaşım sitesinde paylaşılmalı, çeşitli gruplar oluşturulmalı ve arkadaş listeleri davet edilmelidir. Ayrıca "arkadaşını davet etmeyeceksen ekleme" ibareleri konmalıdır bu grupların başlıklarına. ("bahse girerim bi milyon insan toplarım" gibi başlıklar asla atılmamalıdır.)

Alınacak tüm önlemlere karşın, evrime karşı en önemli yöntem Serçe parmağın etkin kullanımıdır. Serçe parmaklarımızı çay içerken havaya kaldırmamakla başlayalım. Bu konuda duyarlı olalım, çevremize anlatalım.

Kamuoyuna saygula dayatılır.
Müdüriyet.

0 yorum:

Yorum Gönder